Sinkovits Imre utca 46. F/2, 1039, Budapest
+36 20 250 8899

SSC Smart tréning lesz újra Szegeden

Ismét lesz SSC Smart Tréning Szegeden május 6-án szombaton!

(Lásd Facebook event)

Ez egy egynapos tréning, ahol olyan tematikát válogattunk össze, ahol hasznos, a multinacionális cégeknél elvárt, azonnal használható tudást lehet szerezni.

Szombati napot választottunk, hogy ne kelljen kiesni a munkából. A tréning a Belvárosban van, könnyen megközelíthető helyen.

A tréning több modulból áll :

  • Vállalati kultúra és céges kommunikáció – vállalati partnereink szerint ez az egyik legfontosabb terület, amiről minden álláskeresőnek hallani kellene. A konfliktus kezelést és az asszertív kommunikációt szituációs gyakorlatokon keresztül mutatjuk be.
  • Excel tréning azonnal használható tippekkel és trükkökkel, gyakorlati példákon keresztül. Az Excel egy olyan eszköz, amit lehet jól és kevésbé jól is használni, egy-egy feladatnál órákban mérhető a különbség. Már néhány képlet illetve módszer segítségével is sokkal hatékonyabban tudjuk a napi munkánkat elvégezni. Nem kézikönyvet adunk a tréning résztvevőknek, hanem a “learning by doing” elvét követve igyekszünk, hogy elsajátítsák az anyagot már a tréning során.
  • Accessment Center (AC) – amely egy sokak által még kevésbé ismert módja a felvételi eljárásnak, az a lényege, hogy különböző szituációkon keresztül egyéni és csoportos feladatok közben tisztán átjön, hogy kinek mi az erőssége, illetve a gyengesége. Ha tudjuk az erősségeinket, könnyebben tudunk érvényesülni. Ha ismerjük a fejlődési területeinket, akkor könnyebb fejleszteni magunkat.

A trénerek szakmájukban jártas szakembereket, sok éves multinacionális vezetői tapasztalattal.
Bokor Anna tréner – évek óta tart és szervez tréningeket különböző vállalati területeken. Több nyelven beszél és nem mellesleg nyelvvizsgáztató tanár.
Fritzné Szénási Katalin – sok éves vezetői tapasztalattal rendelkezik, a Recruitment Solutions Kft. munkaerőközvetítő cég tulajdonosként megbízói révén teljesen tisztában van a multinacionális cégek munkaerővel szemben támasztott elvárásaival.

A tréning technikai tudnivalói: időpont: 2017. május 6.; helyszín: Szeged, Mérey utca 6/b; ára: 20.000 Ft

A tréning után lehetőség van egyéni karrier tanácsadásra is. “Karrier: az élet, amit elképzelsz magadnak” Ha már tudjuk a célt, közösen találjuk ki, hogy hogyan lehetne ezt elérni.

Ezen túl, lehetőség van még egyéni idegennyelvi felmérésre értékeléssel, annak érdekében, hogy hitelesen mondhassuk, hogy milyen szintű a nyelvtudásunk, illetve, hogy lássuk, hogy mit (pl. szókincs, kiejtés, nyelvtan…) szükséges esetleg fejlesztenünk.

Érdeklődés esetén pénzügy-számvitel alapozó képzés illetve haladó számviteli ismétlő képzésen való részt vétel is lehetséges.

Várjuk hívását, szívesen válaszolunk kérdéseire!

Üdvözlettel :

Kata

ssc@recruitmentsolutions.hu

+36 70 31 77 843

www.recruitmentsolutions.hu

 

Share

Leave a reply